Compromís - Ajudar a anticipar-se als canvis del mercat
17825
page-template-default,page,page-id-17825,page-child,parent-pageid-17809,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Compromís

L’objectiu de Tinkap és assumir el compromís de satisfer les necessitats dels clients en tots els aspectes relacionats amb el cicle de vida immobiliari. Això comporta dissenyar constantment alternatives i solucions plausibles, adaptades a cada situació.

Guiar els nostres clients i ajudar-los a anticipar-se als canvis del mercat són activitats de la nostra tasca quotidiana.

Mitjançant la recerca de valor afegit i la proposta de noves oportunitats, la nostra vocació és desenvolupar, implementar i gestionar solucions en projectes immobiliaris dels sectors residencial, d’oficines, industrial i logístic, de desenvolupament de sòl, hoteler i de residències d’estudiants.

 

Per fer-ho possible, aportem una àmplia experiència adquirida durant més de 25 anys d’activitat en el sector immobiliari, posem els nostres recursos a disposició dels clients i els acompanyem i assessorem en la presa de decisions.

 

Volem ser un referent nacional en el sector de la consultoria immobiliària, mitjançant la generació de valor per als nostres clients.