Venda actius - Tinkap
17878
page-template-default,page,page-id-17878,page-child,parent-pageid-17900,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Venda d’actius

 

Estudiem el valor del seu actiu, mitjançant un examen exhaustiu de les característiques i qualitats que l’integren. Si l’actiu ho requereix, un equip tècnic avalua les possibles accions que podrien incrementar-ne el valor. Amb el suport del nostre departament d’investigació de mercats, obtindrem de manera precisa les transaccions comparables i recents, i també informació rellevant de l’entorn, amb la intenció de maximitzar-ne la rendibilitat i minimitzar-ne el risc. Farem una anàlisi global de cadascuna d’aquestes àrees, de manera que podrem personalitzar la comercialització dels seus actius.

 

Com ho farem

  • Elaborarem una estratègia comercial que optimitzi el resultat de la transacció.
  • Identificarem la demanda adequada.
  • Durem a terme un pla de màrqueting completament personalitzat.
  • Li reportarem els avenços del procés de venda, d’acord amb les seves necessitats.
  • Elaborarem la Due Diligence prèvia a la venda.
  • Negociarem en nom seu basant-nos en paràmetres que establirem conjuntament.
  • Designarem i posarem a la seva disposició un interlocutor dedicat, amb experiència i domini de tots els aspectes de la transacció.
HOTELS

El negoci immobiliari vehiculat per la inversió conviu de vegades amb el sector turístic. La venda d’un actiu en el qual s’exerceix una activitat turística és un procés summament complex, ja que l’operació no es limita a vendre un actiu, sinó que comporta fer una transacció amb un factor decisiu d’un negoci.

 

Des de l’experiència en aquesta tipologia de transaccions, el nostre equip fusiona el valor immobiliari de l’actiu amb l’anàlisi del negoci hoteler. La nostra tasca consisteix a quantificar-ne el valor real, mitjançant un procés de «Due Diligence» a partir del qual es fan els passos necessaris encaminats a la venda.

 

No sempre la venda directa d’un actiu hoteler és el que necessiten els nostres clients. La reactivació del sector hoteler en la sortida de la crisi està resultant espectacular i, com a conseqüència, hi ha grans immobles que s’estan activant cap a la recerca d’operadors.

 

A Tinkap, un cop culminades amb èxit diverses operacions en el sector hoteler, abans que aquest es reactivés i durant la seva reactivació, disposem d’un ampli coneixement d’aquest àmbit i de l’expansió dels operadors. Així, podem discernir quins s’adapten més bé a les seves necessitats i buscar sempre la millor rendibilitat possible, adient al valor del seu actiu.

SÒL

La venda d’espais edificables i el seu valor estan condicionats inicialment a diversos factors urbanístics. La nostra àmplia experiència ens permet implicar-nos en la venda tant de sòl per desenvolupar com de sòl finalista.

 

El nostre departament de consultoria, inicialment urbanística, recopilarà la informació íntegrament i auditarà la situació actual de l’espai. L’equip d’anàlisi de mercat proporcionarà una visió de les tendències que, juntament amb una anàlisi dels indicadors econòmics, posarà de manifest el recorregut que té el sòl.

 

L’acompanyarem al llarg de tot el procés, desenvolupant la Due Diligence urbanística i tècnica i la viabilitat econòmica de qualsevol projecte que es pugui implantar en l’espai, i oferint-li l’assessorament jurídic de l’operació. L’assessorem i el representarem en la negociació i el tancament de l’operació.