Tinkap - Reconeixement dels valors individuals de les persones
17814
page-template-default,page,page-id-17814,page-child,parent-pageid-17809,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Valors

Tinkap es caracteritza pel reconeixement dels valors individuals de les persones que la integren i de les seves aportacions al conjunt de l’organització. Això està imprès al nostre codi de conducta.

 

Ens enorgulleix actuar amb honestedat i integritat en els negocis i en les interaccions personals amb els nostres clients i proveïdors.

 

Creiem que l’excel·lència en el servei és una premissa imperiosa i ineludible en l’activitat diària. Oferir un servei personalitzat, professional i eficient a tots els nostres clients és el pilar central de la nostra millora contínua.

 

El treball en equip, basat en la confiança mútua amb el client, genera un canal de comunicació que substitueix totalment l’organització tradicional i unilateral, i possibilita un veritable enfocament en el client. Creiem en la cultura de la col·laboració i l’intercanvi d’informació i col·laboració.