Transaccions - Tinkap
17900
page-template-default,page,page-id-17900,page-parent,page-child,parent-pageid-17869,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

TRANSACCIONES

VENDA D’ACTIUS

 

Estudiem el valor del seu actiu, mitjançant un examen exhaustiu de les característiques i qualitats que l’integren. Si l’actiu ho requereix, un equip tècnic avalua les possibles accions que podrien incrementar-ne el valor. Amb el suport del nostre departament d’investigació de mercats, obtindrem de manera precisa les transaccions comparables i recents, i també informació rellevant de l’entorn, amb la intenció de maximitzar-ne la rendibilitat i minimitzar-ne el risc. Farem una anàlisi global de cadascuna d’aquestes àrees, de manera que podrem personalitzar la comercialització dels seus actius.

ADQUISICIONS

 

Assessorament a Usuaris d’oficines / Naus industrials –  Logística / Locals comercials. Els nostres equips d’experts l’aconsellen i acompanyen en la recerca de les seves noves instal·lacions.

Oferim un assessorament totalment metodològic i planificat, basat sempre en els objectius del client. Les seves necessitats actuals i futures són sempre les premisses per identificar les ubicacions i els actius més adequats.